Een klant die enkel producten koopt?

De klant heeft geen afspraak en wenst ook geen knipbeurt of behandelingen.
Hij/zij wenst enkel producten te kopen.

We openen een nieuwe rekening  op de kassa voor:

1. Bestaande klant waarvan u gegevens heeft:
1. Via klantenfiches  Klanten.png de klant opzoeken
2. klik op het € tekentje onder de foto om een rekening te openen.
Of
1. Via kassa kassa.png
2. Zoek klant naam op via zoekfunctie om nieuwe rekening te openen

2. Een nieuwe klant waarvan u nog geen gegevens heeft:
Klant laat toe dat zijn gegevens in het klantenbestand komen
1. Via Kassa kassa.png
2. Klik op 'nieuwe klant'
3. Je krijgt een 'klant toevoegen" pagina die je manueel of via E-id reader invult
4. Gegevens opslaan om nieuwe rekening te krijgen
Schermafbeelding_2019-03-09_om_15.20.39.png Schermafbeelding_2019-03-09_om_15.17.58.png

Klant laat niet toe dat zijn gegevens in het klantenbestand komen
1. Via Kassa kassa.png
2. Klik op 'eenmalige klant'
3. Vul (geschatte) leeftijd en duid aan of het een man/vrouw is

In de open rekening die nu werd aangemaakt kan je nu een product toevoegen op 2 manieren:

1) Scan het product met de barcode scanner. Indien het product toegevoegd werd aan uw voorraadbeheer zal het product onmiddellijk op de kassa verschijnen met de vooraf ingestelde prijs.

2) Voeg het product manueel toe door op de knop "Producten" te klikken en het verkochte product te selecteren.