Ik kan de afspraak niet inboeken

U selecteert alle behandelingen en drukt op opslaan tijdens het boeken van een afspraak maar er verschijnt niets in de agenda? U vindt de behandelingen die de klant wenst niet terug tijdens het boeken van een afspraak?

Indien er niets verschijnt in de agenda na het klikken op "Opslaan" moet u controleren of de behandelingen wel een tijdsduur hebben die groter is dan 0 min. Wat u kan controleren is of er wel behandelingen toegekend zijn aan de menu die u gekozen heeft tijdens het boeken van een afspraak.

Om na te gaan of er wel diensten toegekend zijn aan de menu, gaat u naar manager - instellingen - diensten. Daar kiest u eerst voor de categorie en kijkt bij elk van de diensten die deel uitmaken van het menu dat u probeerde te boeken in de agenda.

Na het kiezen van een dienst, krijgt u een venster met de instellingen. Controleer of de tijdsduur groter is dan 0 min. Want indien deze op 0min staat zal u uiteraard niets te zien krijgen bij het boeken van de behandeling in de agenda.

Daarnaast moet u ook zeker nagaan of aan de categorie (blauwe bol) die u geselecteerd hebt wel een menu (oranje bol) toegekend is.

Ga naar manager - instellingen - menu's om dit te controleren.

In dit voorbeeld klikken we op "handdry" en kijken na of er wel diensten in dit menu staan. In dit geval is dat ook zo, er staat een dienst "handdry kort" van €6.5 op dit menu.