Ik zie enkel een wit scherm.

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken.

1. Ik zie enkel het knopje "kassa".

U bevindt zich op de offline kassa wegens internetproblemen.

Oplossing: Herstel uw internetverbinding.
- Heeft mijn modem wel stroom?
- Herstart uw modem.
- Zijn alle kabels wel goed ingeplugd? (ethernetkabel in uw computer)
- Herstart uw computer.

1. Het is gelukt om mijn internetverbinding te herstellen.

Start het programma Optios opnieuw op.

2. Het is gelukt om mijn internetverbinding te herstellen, maar zie nog steeds een wit scherm.

3. Het is niet gelukt om mijn internetverbinding te herstellen.

Contacteer uw internetprovider (Belgacom, Telenet, ...) en kies één van volgende opties:
- Werk verder met de 3G verbinding op uw iPad.
- Maak een hotspot op uw iPhone of iPad en connecteer uw computer op dat netwerk.
- Werk verder met de offline kassa.

2. Ik zie niks, enkel een wit scherm.

Het programma Optios is gecrasht.
Oplossing: sluit het programma eens af en start het opnieuw op.

Nog steeds een wit scherm?
Controleer uw internetverbinding.

- Heeft mijn modem wel stroom?
- Herstart uw modem.
- Zijn alle kabels wel goed ingeplugd? (ethernetkabel in uw computer)
- Herstart uw computer.

1. Het is gelukt om mijn internetverbinding te herstellen.

Start het programma Optios opnieuw op.

2. Het is gelukt om mijn internetverbinding te herstellen, maar zie nog steeds een wit scherm.

3. Het is niet gelukt om mijn internetverbinding te herstellen.

Contacteer uw internetprovider (Belgacom, Telenet, ...) en kies één van volgende opties:
- Werk verder met de 3G verbinding op uw iPad.
- Maak een hotspot op uw iPhone of iPad en connecteer uw computer op dat netwerk.
- Werk verder met de offline kassa.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    Tamara Rombout

Ik kan niet meer in bet bestand, Ik krijg volgende melding;

U heeft geen toegang tot deze pagina

Met uw abonnement heeft u geen toegang tot deze functionaliteit, gelieve te upgraden

U vindt meer informatie terug op onze website of neem contact op met support via support@optios.net

Ik heb gisteren reeds een mail gestuurd en dit was het antwoord:

Barbara Caestecker (Optios)

21 jan. 11:12 CET

Dag Tamara‍,

Ik heb het probleem nu inderdaad ook opgemerkt.
    Ik heb dit gemeld bij onze ontwikkeling, zodat ze dit zo snel mogelijk kunnen nakijken.
    Zodra dit opgelost is, zal ik jullie op de hoogte brengen.

Nogmaals hartelijk bedankt om de feedback door te geven.

Kan u mij vertellen wanneer het probleem opgelost zal zijn?

Mvg
    Tamara