Ik zie enkel een wit scherm.

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken.

1. Ik zie enkel het knopje "kassa".

U bevindt zich op de offline kassa wegens internetproblemen.

Oplossing: Herstel uw internetverbinding.
- Heeft mijn modem wel stroom?
- Herstart uw modem.
- Zijn alle kabels wel goed ingeplugd? (ethernetkabel in uw computer)
- Herstart uw computer.

1. Het is gelukt om mijn internetverbinding te herstellen.

Start het programma Optios opnieuw op.

2. Het is gelukt om mijn internetverbinding te herstellen, maar zie nog steeds een wit scherm.

3. Het is niet gelukt om mijn internetverbinding te herstellen.

Contacteer uw internetprovider (Belgacom, Telenet, ...) en kies één van volgende opties:
- Werk verder met de 3G verbinding op uw iPad.
- Maak een hotspot op uw iPhone of iPad en connecteer uw computer op dat netwerk.
- Werk verder met de offline kassa.

2. Ik zie niks, enkel een wit scherm.

Het programma Optios is gecrasht.
Oplossing: sluit het programma eens af en start het opnieuw op.

Nog steeds een wit scherm?
Controleer uw internetverbinding.

- Heeft mijn modem wel stroom?
- Herstart uw modem.
- Zijn alle kabels wel goed ingeplugd? (ethernetkabel in uw computer)
- Herstart uw computer.

1. Het is gelukt om mijn internetverbinding te herstellen.

Start het programma Optios opnieuw op.

2. Het is gelukt om mijn internetverbinding te herstellen, maar zie nog steeds een wit scherm.

3. Het is niet gelukt om mijn internetverbinding te herstellen.

Contacteer uw internetprovider (Belgacom, Telenet, ...) en kies één van volgende opties:
- Werk verder met de 3G verbinding op uw iPad.
- Maak een hotspot op uw iPhone of iPad en connecteer uw computer op dat netwerk.
- Werk verder met de offline kassa.