Mijn ticketprinter werkt niet meer.

De ticketprinter is kapot. Ik wil een ticket printen maar de printer doet niks. Hoe kan ik dit oplossen?

- Probeer printer opnieuw op te starten.
- Zit de stroom goed ingeplugd?
- Trek de usb-kabels aan beide zijden uit het toestel en plug ze opnieuw in.
U moet dit effectief doen, het kan zijn dat ze niet stevig genoeg ingeplugd zijn.

TSP 143 Eco installatie voor Windows 8

Deel 1:  Connecteer je printer met je PC

Opmerking: Het is aanbevolen om de driver eerst te installeren (stap 4) voor je de printer in de computer plugt!

1. Schakel je PC en printer uit.
  2. Plug de stroomkabel in de achterkant van de printer en steek de stekker in het stopcontact.
  3. Plug de USB-kabel in de printer en in de PC.

Deel 2: Het papier in de printer

Als het papier op is, zal een rood lampje op de ticketprinter beginnen flikkeren.

Papier in de printer plaatsen:

Deel 3: Doe de test.

1. Unplug de printer van de USB poort.
  2. Druk op de power-button op de voorkant van de printer.
  3. Terwijl u deze knop indrukt, plugt u de USB opnieuw in.
  4. Als u de knop loslaat, moet de printer een ticketje afdrukken.
  5. Als de printer een ticket met instellingen afdrukt, werkt uw printer!

Deel 4: Installeer de driver.

1. Klik hier om de zip met drivers te downloaden.
    met de printer. Windows 8 zal automatisch de printer in een ongedefinieerde sectie "Toestellen en Printers" plaatsen.
  2. Druk op run om te installeren > Run Autorun.exe.

3. Als u dit SmartScreen bericht te zien krijgt, klik op "meer info".

Klik op "toch uitvoeren".

4. Klik op "next" om te installeren.

Selecteer "typische installatie" en ga door.

Klik op "installeer".

Uiteindelijk klikt u op "finish".

Deel 5: Verander de instellingen van uw printer.

Stel de printen in als standaard printer. Ga naar "Toestellen en Printers" op uw computer:

1. Ga met je mijn over het bovenste of onderste deel van uw scherm (Als u touch gebruikt, druk op de rechterkant van uw scherm.).

2. Selecteer het gereedschaps-icoontje en u zal dit zien:

3. Kies "Controle paneell" van het settings-menu en klik op Toon Toestellen en Printers. U kan ook op de WINDOWS-toets + I drukken om het menu "instellingen" te zien.

5. Rechtermuisknop op "TSP 143" en selecteer Gebruik als standaard printer.

6. U zal een groene V zien staan naast uw printer. Deze is nu de standaardprinter.