Hoe stel ik de online reservatie in op mijn Facebook pagina?

Een Facebook pagina is een geweldige tool om nieuwe klanten te vinden en te communiceren met jullie volgers. Voor het toevoegen van de online reservatie op de Facebook pagina van uw bedrijf kan je de stappen volgen in de video hieronder.

1. Open uw Facebook pagina
2. Wijs over de knop bovenaan rechts (donker blauw)
3. Druk op knop "Verwijderen" of "Knop toevoegen" indien er nog geen knop ingesteld was
4. Volg de stappen op het scherm, zoals weergegeven in de video hieronder.