Kassa uitname

Wanneer via de kassa iets betaald word, moet Optios het dit ook weten.
Door naar kassa te gaan en op kassa uitname de drukken, kan je een uitname registreren.

Vul eerst het bedrag in, hoeveel er via de kassa betaald word.
Daarna kan je uit de lijst kiezen waarom er een uitname gedaan word.

Als er redenen moeten toegevoegd worden op de kassa, naast "naar bank", dan kan dit via de instellingen.

Manager > Instellingen > Kassa

Daarna kan je daar extra uitname categorieën toevoegen of eventueel terug verwijderen.

Voor het toevoegen vul je een naam in onder "Uitname soorten" en druk op de knop "Toevoegen".