Hoe doe ik een kassa uitname?

Wanneer u cash geld uit uw kassa haalt, dan dient dit geregistreerd te worden in het systeem zodat de kassa op het einde van de dag kan kloppen.

Hoe doe ik de uitname?
1. Ga naar 'Kassa' kassa.png
2. Klik op 'Cash uitnemen'
3. Vul in de pop-up: het bedrag die u uitneemt, de persoon die de uitname doet, de datum waarop de uitname gebeurd en de reden van uitname in
4. Klik op opslaan

Waar kan ik de uitnames raadplegen?
- In de kassa kassa.png
Je kan in het logboek onderaan alle uit- en ingaves zien voor die datum
- Bij rapporten Rapporten.png
In het kassaboek staat er aan het einde van de datumlijn een blauw vinkje als u een ingave of uitname heeft gedaan. Je kan deze openklikken om de details te zien.