Snelkoppeling toevoegen

Om met één druk op de knop aangemeld te zijn en onmiddellijk te beginnen met werken binnen Optios, zonder wachtwoorden ingeven, moet u enkele stappen doorlopen.

Eerst surft u naar uw Optios account met Safari. bv. http://kapper.optios.net/kapsalon-ludo

Daarna druk u links bovenaan op de knop "adminpanel".

Daarna kan u een snelkoppeling toevoegen aan het beginscherm.

Druk rechts bovenaan op het vierkantje met de pijl die naar boven wijst en druk op de knop "Bladwijzer".

Zorg dat de bladwijzer onder locatie "Favorieten" word opgeslagen.

Druk op "Bewaar".

Open nu uw bladwijzers, door op het icoontje met het boekje te drukken links bovenaan op het scherm.

Onderaan zie u uw bladwijzer verschijnen. (In dit voorbeeld "Kapsalon Ludo").

Druk onderaan op "Wijzigen".

Druk nu op de bladwijzer van uw kapsalon (In dit voorbeeld "Kapsalon Ludo").

Druk nu op de link net onder de naam van het salon (In dit voorbeeld Kapsalon Ludo).

voeg achteraan de link het volgende toe:

&postback=1&password=uw_wachtwoord_hier

Druk op de blauwe knop "Gereed".

Druk onderaan nogmaals op de knop "Gereed".

Als u nu drukt op de bladwijzer (In dit voorbeeld "Kapsalon Ludo"), bent u onmiddellijk aangemeld binnen Optios, zonder dat u daarvoor een wachtwoord moest ingeven.