Hoe koppel ik de draadloze barcodescanner?

Om de mobiele of draadloze scanner met uw computer te koppelen volgt u een paar eenvoudige stappen.

1) Pak de scanner uit en plaats het de kabel om de scanner op te laden in de USB poort.

2) De USB kabel mag in de scanner blijven gedurende het instellen van de scanner.

3) Ga rechts onderaan naar de taakbalk en druk op het pijltje dat naar boven wijst.

4) Druk op het blauwe icoontje (bleutooth)

5) Druk op "Bluetooth apparaat toevoegen".

6) Klik op Toetsenbord of Wireless Scanner

7) Druk op de knop "Koppelen" of "Pair"

8) Daarna krijgt u een code te zien, deze moet u nabootsen met de barcodescanner en de bijhorende handleiding. In dit filmpje worden de stappen gedemonstreerd.

8.1) Begin met de barcode rechts naast "Pincode start in te scannen"

8.2) Draai de handleiding om en begin met de barcodes te scannen, zoals de cijfers op het scherm verschijnen. (In dit voorbeeld eerst de barcode naast cijfer "3", daarna de barcode naast cijfer "7", enz.).

8.3) Wanneer alle cijfers ingelezen zijn, scan de barcode naast "Enter" op de voorzijde van de handleiding.

8.4) Scan onmiddellijk daarna de barcode naast "Pincode stop".

8.5) Nu ziet u op het computerscherm dat de scanner bezig is met koppelen. Dit kan enkele ogenblikken duren.