Ik heb geen internetverbinding

Indien u geen vaste internetverbinding heeft en toch wenst verder te werken met Optios, kan u steeds een WiFi hotspot maken van uw smartphone (Indien deze over een mobiele internetverbinding 3G/4G beschikt).

Voor een Android toestel (bv. Samsung) kan u de handleiding hier terugvinden

https://handleidingen.vodafone.nl/web/samsung-galaxy-s4/het-toestel-aanpassen/wifi/de-telefoon-als-wifi-hotspot-instellen-en-gebruiken

Voor een Apple toestel kan u de handleiding hier terugvinden

https://support.apple.com/nl-be/HT204023