Klanten kunnen geen voorkeur kapper opgeven

Wanneer de klanten geen voorkeurkapper kunnen kiezen voor bepaalde behandelingen (b.v. brushing, kleuring, etc.), kan je dat gemakkelijk instellen op volgende manier

1. Instellingen
2. Diensten
3. Klik op een categorie van diensten (bv. kleuringen)
4. Klik op de 3 puntjes rechts naast de dienst (waarvoor de klant geen voorkeurkapper kan kiezen)
5. Klik op het icoontje (pennetje) om de dienst te wijzigen
6. Schakel het vinkje "klant toestaan om kapper te kiezen" in
7. Druk op "Opslaan"

Nu zullen de klanten voor die behandeling, wel een voorkeurkapper kunnen kiezen. Je kan zelf testen als dat goed werkt door je eigen online booking module (via website of facebook pagina) te openen en te bekijken of het nu wel goed werkt.