Hoe kan ik inloggen vanaf een smartphone (iPhone, Samsung, ...)

Op vakantie of onder weg en je wil graag de zaak verder beheren? Dat kan perfect!

Om in te loggen op afstand vanaf een smartphone kan je volgende stappen volgen
1. Surf via Google Chrome naar https://client.optios.net
2. Vul uw Optios ID en wachtwoord in
3. Druk op Login

Krijgt u een foutmelding, herhaal dan de stappen maar gebruik voor stap 1  volgende link: http://client.optios.net/logout

In de video hieronder leggen we uit hoe je op de iPhone of iPad een snelkoppeling naar Optios kan maken.