Hoe kan ik klanten laten kiezen bij welke medewerker ze willen reserveren?

Voor een bepaalde dienst toelaten om te kiezen welke kapper de klant wenst ?

Persoon kiezen per dienst
Om in te stellen dat de klant een kapper kan kiezen op de online booking, doorloop je onderstaande stappen:

1. Log in met het manager-wachtwoord
2. Klik op Instellingen > Diensten
3. Klik de dienst aan waarvoor je de keuze wil toelaten. Klik op de 3 puntjes en het potloodje.
4. Vink onderaan "Klant toestaan kapper te kiezen" aan. Klik op "Opslaan"

Aanduiden persoon verplicht of niet ?
Om in te stellen dat wel of niet verplicht is om een persoon te kiezen, doorloop je onderstaande stappen:

1. Instellingen
2. Agenda
3. Online afspraken
4. "Voorkeurskapper instellen verplicht" moet je in/uitvinken