Producten - volledige uitleg

Voorbereiding
Om een bestelling te plaatsen moet je een aantal voorbereidende stappen doorlopen.

• Voeg leveranciers toe
    Dit kan bij Producten > Leveranciers > Aanmaken
  • Koppel de leveranciers aan je merken
    Dit kan bij Producten > Merken. Klik een merk aan en duidt de juiste leverancier aan.

Bestelling aanmaken en plaatsen.

• Bestelling opmaken
    Klik op Producten > Bestellingen > Aanmaken
  • Je ziet alle producten die te kort zijn reeds staan
    Dit zijn producten waarvan het stockaantal onder het minimum aantal is.
    Wat is minimum en maximum stock ?
  • Voeg producten toe met de scanner of handmatig via de knop 'product toevoegen'
  • Klik op 'Bestelling plaatsen'
  • De optie om de bestelling via mail te doen staat standaard aangevinkt. Je kan dit ook uitschakelen