Hoe kan ik diensten langer maken of tijdsduur instellen?

Een afspraak langer/korter maken kan op 3 verschillende manieren. We leggen ze hier alle 3 stap voor stap uit:
• 1 specifieke afspraak langer / korter maken
• De standaard tijdsduur langer / korter maken
• De tijdsduur langer / korter  maken voor een specifieke werknemer.

• 1 specifieke afspraak langer / korter maken
1. Klik 1 maal op de afspraak vanop de agenda
2. Onderaan het blokje kan je nu klikken en slepen

• De standaard tijdsduur langer / korter maken
1. Instellingen Instellingen.png
2. Diensten
3. Klik de juiste categorie open
4. Klik naast de naam van de dienst op de 3 puntjes & het potloodje
5. Je kan de tijdsduur aanpassen
6. Opslaan

Als u de tijdsduur aanpast in de dienst zelf, wordt dit in de menu's waar de respectievelijke dienst gebruikt wordt ook automatisch aangepast.

• De tijdsduur langer / korter maken voor een specifieke werknemer.
1. Ga naar Instellingen Instellingen.png
2. Ga naar Gebruikers
3. Klik op de werknemer waarvan u de tijdsduur wil aanpassen
4. Klik op 'Kennis'
5. Geef bij de juiste dienst de nodige tijdsduur in minuten weer
6. Opslaan

Tip: Deze instelling enkel gebruiken als uw werknemer voor een dienst steevast meer/minder tijd nodig heeft.
Als de tijdsduur 0 is, wordt de originele tijdsduur van de dienst gebruikt