"Hoe kan ik uitzonderlijk werkuren of openingsuren voor een specifieke periode aanpassen?".

Wil je je online openingsuren tijdelijk wijzigen? Heeft u uitzonderlijke openingsuren, bijvoorbeeld de eerste 2 zondagen van de maand?

Extra (uitzonderlijke) werkuren of openingsuren toevoegen
1. Instellingen
2. Gebruikers
3. Klik op een gebruiker
4. Klik op "Uitzonderlijke werkuren"
5. Klik op "Aanmaken"
6. Voeg de uren toe

!! Als u dit voor het hele bedrijf wilt toepassen, moet u de uitzonderlijke uren voor elke gebruiker afzonderlijk toepassen.

Openingstijden beperken
In de agenda zelf kun je in de "blokken" de tijden blokkeren. Klanten kunnen online niet boeken wanneer je een blok gebruikt. Voor hen lijkt dit moment "volzet".

1. Agenda
2. Selecteer een tijd
3. Klik op "Blok" bovenaan
4. Kies de categorie: Afwezig, pauze, vakantie, ...
5. Klik op "Opslaan"
6. U kunt het blok nu verlengen en één keer klikken en vervolgens slepen en neerzetten.
7. Indien nodig kan u dit blok automatisch laten herhalen