Vakantie toevoegen

Hoe moet ik in de agenda verlof toevoegen? Is er een medewerker die vertrekt op vakantie? Of iemand is gedurende een bepaalde periode afwezig? Je wil niet dat een medewerker gedurende een bepaalde periode online boekbaar is?

Vakantie kan je eenvoudig instellen via:
1. Instellingen
2. Vakantie
3. Selecteer "Algemene vakantie" of kies één van de medewerkers
- Algemene vakantie kan je gebruiken wanneer de zaak volledig sluit en met andere woorden niemand werkt gedurende die periode
- Vakantie per medewerker is een vakantie enkel voor die geselecteerde medewerker
4. Klik op "Aanmaken"
5. Kies de start- en eindtijdstip van de vakantie+
6. Druk op "Opslaan"