Hoe kan de klant online annuleren?

Klanten kunnen hun afspraken op twee manieren terug zelf annuleren: 

1. Door op de knop "beheer boekingen" te drukken in de bevestiging e-mail die ze ontvingen na het maken van hun online afspraak

2. Door op de knop "Open vorige afspraken" te drukken op uw online afspraken module. Let op: deze knop is enkel zichtbaar op het toestel waarmee de klant zijn/haar online afspraak gemaakt heeft. De knop word verborgen op andere toestellen uit veiligheidsoverweging.



Via de knop 'beheer boekingen in bevestigingsmail: 
1. Klik in de bevestigingsmail op beheer boekingen
2. De boeking module opent, geef het e-mailadres in waarmee de afspraak werd geboekt. 
3. Klik op toon afspraken
4. Annuleer de afspraak 
Schermafbeelding_2019-02-06_om_09.48.43.pngSchermafbeelding_2019-02-06_om_10.14.32.pngSchermafbeelding_2019-02-06_om_09.50.17.png


Via de 'open vorige afspraken' knop op de online booking module 
Deze kan enkel gebruikt worden als de afspraak op hetzelfde toestel werd gemaakt. 

1. Open de online booking module en klik onderaan op 'open vorige afspraken'
2. Geef het e-mail adres in waarmee de afspraak werd gemaakt 
3 Klik op Toon afspraken
4 Annuleer de afspraak
Schermafbeelding_2019-02-06_om_10.11.14.png .    Schermafbeelding_2019-02-06_om_10.14.32.png     .   Schermafbeelding_2019-02-06_om_10.14.43.png    

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.