Ik kan geen bestelling plaatsen

Het lukt niet om een bestelling te plaatsen.

• controleer of je ingelogd bent als een persoon die de juiste rechten heeft
    Dit kan je controleren bij Instellingen > Gebruikers > klik de gebruiker aan > klik op rechten

Voorbereiding
Om een bestelling te plaatsen moet je een aantal voorbereidende stappen doorlopen.

• Voeg leveranciers toe
    Dit kan bij Producten > Leveranciers > Aanmaken
  • Koppel de leveranciers aan je merken
    Dit kan bij Producten > Merken. Klik een merk aan en duidt de juiste leverancier aan.

Bestelling aanmaken en plaatsen.

• Bestelling opmaken
    Klik op Producten > Bestellingen > Aanmaken
  • Je ziet alle producten die te kort zijn reeds staan
    Dit zijn producten waarvan het stockaantal onder het minimum aantal is.
    Wat is minimum en maximum stock ?
  • Voeg producten toe met de scanner of handmatig via de knop 'product toevoegen'
  • Klik op 'Bestelling plaatsen'
  • De optie om de bestelling via mail te doen staat standaard aangevinkt. Je kan dit ook uitschakelen

Hier vind je ook nog eens de volledige uitleg van de Producten terug in een filmpje:
Producten volledige uitleg [FILM]

Indien er toch nog hulp nodig is, laat het gerust even weten.