Hoe kan ik de prijs van diensten aanpassen?

Van tijd tot tijd is het nodig om in uw salon de prijs aan te passen van uw diensten.
Je kan dit doen via de volgende stappen:

1. Ga naar instellingen Instellingen.png
2. Kies 'Diensten'
3. Open de categorie door erop te klikken
4. Bij de gewenste dienst klikt u op de 3 puntjes helemaal rechts
5. Open de dienst via het vierkantje met potlood erdoor.
6. Geef de nieuwe prijs in
7. Opslaan

De prijzen zijn nu ook aangepast in uw menu's, tenzij u daar een aparte prijs heeft ingegeven.
Als u in een menu zelf een prijsverandering heeft gemaakt, was deze niet meer gesynchroniseerd met de dienst en dient deze manueel aangepast te worden in het menu.
Als u de oude dienst vervangt door de nieuwe dienst, is deze terug gesynchroniseerd.