Ticketprinter installeren

1. Haal de ticketprinter uit de doos
2. Steek de kabel van de stroom in de ticketprinter en in het stopcontact
3. Steek de USB-kabel in de ticketprinter en in de computer (grijze kabel)
4. Rechts bovenaan kan je een knop vooruit duwen en naar boven trekken.
De ticketprinter gaat open en je kan het papier er in leggen.

OPGELET: het papier moet langs de onderkant van de rol er uit komen.

5. Leg de printer aan. Er zit een knop links aan de zijkant.

6. Start Optios op via het icoontje om de printer te koppelen.

De printer zou moeten werken.

Indien niet kan je hier de software opnieuw installeren.
Het is mogelijk om de software voor de printer te installeren via volgende link
http://www.starasia.com/Download/Driver/tsp100_v720.zip

Indien het nog niet zou lukken, laat het gerust weten via [email protected]