Identiteitskaartlezer werkt niet

ID-reader werkt niet ?

Doe deze stappen:

1. Start Optios opnieuw
    Met het icoon op het bureaublad of op de balk onderaan

2.  De USB aansluiting van de identiteitskaartlezer uittrekken en opnieuw insteken in de computer
    >> Probeer of de kaartlezer nu goed werkt, indien niet volg de stappen hieronder

3. Het volgende installeren op uw computer: http://eid.belgium.be/sites/default/files/downloads/Belgium-eID-QuickInstaller-4.1.20-signed.exe
    Klik op de eerste link: Quick Install

4. Het volgende installeren op uw computer: https://java.com/nl/download/installed.jsp
    OPGELET: bovenstaande link moet u openen in INTERNET EXPLORER (= MICROSOFT EDGE). Indien dit niet lukt, contacteer ons via mail: [email protected]
    >> Probeer of de kaartlezer nu goed werkt