Factuur maken voor klant

Heeft u een klant die graag een factuur wenst te ontvangen? Dan is dat gemakkelijk in orde gebracht met Optios.

De eerste stap is om uw factuur gegevens in te vullen via

1. Instellingen
2. Account
3. Facturatie gegevens: invullen en opslaan.

Eens dit in orde is, kan je voor eender welke klant een factuur aanmaken vanuit de rekening.
Eens de rekening vereffend is, zie je onderaan rechts 'factuur aanmaken' verschijnen.
Wanneer je hier op klikt, dien je de gegevens van je klant in te vullen en op te slaan.

Je kan alle aangemaakte facturen nazien via
Kassa ✂ Facturen.

Vergeet niet, facturen worden niet meegeteld in uw dagontvangsten, maar worden wel apart getoond in een oranje balk.