Klanten mogen extra diensten kiezen

Wanneer klanten online reserveren zijn ze standaard beperkt tot de vooraf ingesteld menu's. Wanneer klanten echter extra diensten moeten kunnen selecteren, na het kiezen van een menu (bv. epileren wenkbrauwen of een bijkomende massage) dan kan dat geactiveerd worden.

1. Instellingen
2. Agenda
3. Online afspraken
4. Extra diensten kunnen selecteren na het kiezen van een menu
5. Opslaan

De klanten krijgen nu een extra knop ("extra diensten toevoegen") na het kiezen van hun menu op de online reservatie. Daarnaast kan je de diensten die de klanten kunnen toevoegen beperken via het instellingen paneel.

1. Instellingen
2. Diensten
3. Open een categorie van diensten (bv. brushing)
4. Druk op de drie puntjes rechts naast de dienst
5. Druk op het pennetje om te wijzigen
6. Schakel het vinkje "online" in of uit naargelang de klant het wel of niet mag toevoegen tijdens het maken van zijn/haar online reservatie