Ik kan bepaalde rapporten niet openen

Je kan een bepaald rapport niet openen en vraag je af hoe dat komt?
Je kan het inventaris rapport niet openen?
Je wil de stock fiche afdrukken, maar het lukt niet?

Een eerste mogelijk oplossing is aanmelden met het manager wachtwoord. De manager zal namelijk meer rechten hebben dan een gewone gebruiker en dus meer rapporten kunnen openen.

Een tweede mogelijke oplossing is extra rechten toevoegen aan een bepaalde gebruiker, zodat die de rapporten wel kan openen.
Dat kan eenvoudig via

1. Instellingen
2. Gebruikers
3. Selecteer een gebruiker
4. Druk op "Rechten"
5. Schakel de rechten (vinkjes) in
6. Druk onderaan op "Opslaan"

Wanneer je nu afmeld en opnieuw aanmeld, zal je zien dat door het inschakelen van de rechten er meer rapporten beschikbaar zijn.