Kennis instellen

Wanneer bepaalde medewerkers een behandeling niet kunnen of mogen uitvoeren, kan je dat via de instellingen uitschakelen. Op die manier kan een klant geen online afspraak maken voor die behandeling bij die kapper. De online reservatie zal altijd bij andere medewerkers de boeking plaatsen, die wel over de nodige kennis beschikken (kennis ingeschakeld).

Om de kennis van een medewerker in te schakelen ga je als volgt te werk
1. Instellingen
2. Gebruikers
3. Klik op een medewerker uit de lijst
4. Kennis
5. Schakel de vinkjes in, voor de behandelingen die de medewerker mag uitvoeren
6. Druk onderaan op "Opslaan"

Je al opmerken dat naast de behandelingen overal '0' genoteerd staat. Indien een bepaalde medewerker trager of sneller werkt, kan je de tijdsduur van een behandeling langer of korter maken door de minuten aan te passen op hetzelfde scherm (kennis).