Tegoeden systeem

Een klant kan niet onmiddellijk betalen of heeft geen geld op zak?
Je wil kunnen bijhouden dat de klant nog een openstaande rekening heeft?

Dat kan door de knop "tegoed" op de kassa te activeren, via
1. Instellingen
2. Kassa
3. Betaalmiddelen
4. Activeer "Tegoed" (blauwe kader staat errond)
5. Druk op "Opslaan"

Wanneer je nu een klant gaat afrekenen via de kassa, zal er naast de gekende betaalmiddelen (cash, bancontact, pin, ..) een knop "tegoed" staan. Met de knop "tegoed" kan je dan afrekenen op het moment de klant niet voldoende geld op zak heeft of later zal komen betalen.

Wanneer de klant bij het volgende bezoek terugkomt en opnieuw behandelingen ontvangt, zal het openstaande bedrag automatisch opgeteld worden bij de rekening.