De identiteitskaartlezer werkt niet op de mac

Wanneer de identiteitskaartlezer niet werkt op de mac ligt dat meestal aan de instellingen van de browser. Voor de Apple gebruikers die met Safari als webbrowser werken kunnen volgende stappen gevolgd worden:

1. Links bovenaan druk op Safari

2. Voorkeuren

3. Website

4. Java

5. Druk op "Alt" op het toetsenbord en open het menu "contract-e" (zie screenshot)

6. Zorg dat het vinkje links naast de tekst "Voer uit in veilige modus" uitgeschakeld is en dus niet meer zichtbaar (zoals op de screenshot)