Hoe kan ik mijn e-mailbevestiging aanpassen of personaliseren?

Wanneer een klant een afspraak maakt zal hij/zij een bevestigingsmail ontvangen. Het is mogelijk om deze mail aan te passen of te personaliseren zodat u zelf bepaalt wat de klant zal ontvangen. Hier kunnen bijvoorbeeld de annuleringsvoorwaarden vermeld worden.

Volg volgende stappen:

1. Ga naar "Instellingen"
  2. Klik vervolgens op "Agenda"
  3.  Onderaan vind u "email templates"
  4. Vul onder "Template e-mailbevestiging" de gewenste tekst in :Schermafbeelding_2019-12-04_om_10.25.23.png
  5. Druk onderaan op "Opslaan"
  6. Maak vervolgens een test afspraak in de agenda om na te gaan of alles correct ingesteld staatSchermafbeelding_2019-12-04_om_10.36.00.png

Let op:

Het is noodzakelijk dat de tags [firstname] [date] [appointment] [manage_appointments_button] gebruikt worden in de tekst om de e-mailbevestiging mooi af te werken.

Indien er tekst staat in de e-mail template, dan zal deze verzonden worden ipv onze standaard bevestiging, zowel voor telefonische als online afspraken.