Hoe kan ik ervoor zorgen dat enkel bestaande klanten online afspraken maken (klantenstop)?

Het is mogelijk om enkel bestaande klanten een online afspraak te laten maken. Indien u een klantenstop heeft, kan u volgende stappen toepassen:

1. Ga naar Instellingen > agenda > online afspraken
  2. Je vinkt “Online appointments existing customers only” aan

Wanneer klanten een online afspraak willen maken zullen ze eerst hun e-mailadres moeten ingeven, vervolgens controleert het programma of dat e-mailadres al gekend is in het klantenbestand.

Indien het gekend is kunnen de klanten gewoon beginnen boeken zoals gewoonlijk. Indien het niet gekend is krijgen ze een vriendelijk bericht dat enkel bestaande klanten online kunnen boeken.