Hoe Optios installeren op Mac computer?

Om correct te kunnen werken met Optios is het belangrijk dat er een setup geïnstalleerd is op de computer. Indien deze setup niet geïnstalleerd is kan u problemen ondervinden bij het gebruik van hardware (ID-lezer, barcodescanner, ticketprinter,...)

Volg volgende stappen om de installatie uit te voeren:

1. Installeer Google Chrome Google_Chrome_icon__2011_.png op de computer (Klik hier om Google Chrome te downloaden)
2. Zorg ervoor dat Google Chrome als standaard browser staat ingesteld (Klik hier om standaard browser in te stellen)
3. Klik op volgende link om Optios te installeren: Optios installeren
4. Ga naar Finder logo_brand_brands_logos_finder-512.png > downloads en klik op Optios

LET OP: Indien er een streep door het blauwe Optios-icoontje staat, zal je eerst een software-update moeten uitvoeren van de mac. Deze update kan je terugvinden in de App Store App-Store-Logo-16x9.png

5. Nu zal er een icoontje van Optios verschijnen onderaan in je takenbalk
6. Verschuif het Optios-icoontje download.png zodat dit wordt vastgepind aan je takenbalk
7.  Optios is klaar om te gebruiken