Hoe kan ik de Facebook pixel installeren?

Wil je graag een beter overzicht van het aantal online afspraken die door jouw Facebook campagnes gemaakt worden? Wil je meer rendement halen uit je Facebook campagnes en meer online afspraken via Facebook behalen?

Dat kan door het koppelen van Optios aan jouw Facebook campagne via de Facebook Pixel.
Meer informatie over het aanmaken van een Facebook Pixel vind je hier
facebook.com/business/help/952192354843755?id=1205376682832142

Wanneer je een facebook pixel aangemaakt hebt, kan je in de code van de pixel een nummer terugvinden. Dat nummer moet je kopiëren en plakken in jouw Optios account instellingen.

Deze kan je terugvinden via :

1. Instellingen
2. Marketing
3. Facebook Pixel

Vul jouw nummer in het vakje onderaan en druk op "Opslaan".

Nu is je Facebook pixel gekoppeld en kan je binnen Facebook meten hoeveel online afspraken er gemaakt zijn via de Facebook Campagnes.