Hoe activeer en gebruik ik de functie "Skin track"?

Als salon kan u steeds in de klantenfiches opmerkingen kwijt ivm de schoonheids-en huidbehandelingen. Er is echter ook een functie "Skin track" waarop u probleemzones kan aanduiden . U moet deze eerst activeren zodat de functie verschijnt in de klantenfiches:

1. Instellingen
2. Klanten
3. "Skin track weergeven" aanvinken
4. Opslaan

Je kan vanaf nu in de klantenfiche van de klant de "Skin track" openen en dan het lichaamsdeel kiezen.

Daarop kan je nu de zones die behandeld (moeten) worden aanduiden met kleurstippen. Je sleept de kleurstippen naar de gewenste plaats. Indien je binnenin de Skin track een ander lichaamsdeel wil selecteren klik je op "Naar overzicht". Indien je terug naar de klantenfiche wil keren klik je op "klantenfiche".