Hoe kan de klant bij een online booking een medewerker van voorkeur kiezen?

◼ Indien je wil dat de klant een medewerker van voorkeur mag aanduiden op de online booking, doorloop je onderstaande stappen:

1. Klik op Instellingen
2. Diensten
3. Wijzig via het icoontje de dienst(en) waarvoor je de keuze wil toelaten (klik op het potloodje)
4. Rechts onderaan "Is person selectable" aanvinken.
5. Klik op "Opslaan"

Met deze instelling zal de klant online kunnen kiezen tussen de medewerkers of simpelweg "geen voorkeur" selecteren.

◼ Indien je wil dat de klant een medewerker van voorkeur moet aanduiden op de online booking:
1. Klik op Instellingen
2. Diensten
3. Wijzig via het icoontje de dienst(en) waarvoor je de keuze wil toelaten (klik op het potloodje)
4. Rechts onderaan "Is person selectable" aanvinken.
5. Klik op "Opslaan"
    Vervolgens:
1. Instellingen
2. Agenda
3. Online afspraken
4. "Medewerker van voorkeur instellen verplicht" aanvinken
5. Opslaan

◼ Indien je wil dat de klant een medewerker van voorkeur verplicht moet aanduiden per dienst op de online booking:
1. Klik op Instellingen
2. Diensten
3. Wijzig via het icoontje de dienst(en) waarvoor je de keuze wil toelaten (klik op het potloodje)
4. Rechts onderaan "Is person selectable" AAN vinken.
5. Klik op "Opslaan"
    Vervolgens:
1. Instellingen
2. Agenda
3. Online afspraken
4. "Per behandeling een medewerker van voorkeur aanduiden op online booking" aanvinken
5. Opslaan

❗ Indien je net niet wil dat ze een medewerker mogen/moeten selecteren, doorloop je onderstaande stappen:

1. Klik op Instellingen
2. Diensten
3. Wijzig via het icoontje de dienst(en) waarvoor je de keuze wil toelaten (klik op het potloodje)
4. Rechts onderaan "Is person selectable" UIT vinken.
5. Klik op "Opslaan"

Met deze instelling zal de klant online NIET kunnen kiezen tussen medewerkers. Ze krijgen enkel mogelijke vrije momenten te zien.