Hoe kan ik een opmerking of kleurformule van de klantfiche raadplegen aan de kassa?

Wanneer je een klant gaat afrekenen kan het handig zijn om de klantenfiche met een opmerking, kleurformule of kleuring op te vragen of aan te vullen . Je vindt de mogelijkheid om een opmerking op te vragen door te klikken op "opmerkingen" rechts bovenaan de rekening.

Let wel op! Je moet instellen of de opmerkingen zichtbaar moeten zijn op de kassa tijdens het afrekenen! Je kan dit gemakkelijk instellen bij de opmerking zelf.  Ga naar:

1. Klanten
2. Klik op het icoontje met het potloodje van de gewenste opmerking/kleurformule

3. Vink onderaan "Zichtbaar op de kassa" aan
4. Druk op "Opslaan"

Het kassa-icoontje verschijnt bij de opmerking, deze kan dus opgevraagd worden bij het afrekenen.

Nu kan u vanuit de kassa de opmerking opvragen en eventueel bijwerken door op het vergrootglasje te klikken.