Hoe koppel ik mijn webshop aan mijn account?

U verkoopt producten online? U kan uw webshop gemakkelijk koppelen met uw Optios/Esthios-account!
Opgelet! Voorlopig werkt dit enkel indien u een Shopify Helpcentrum Shopify-webshop heeft. Je kan vanuit uw Optios-account ook een Shopify-account aanmaken als u deze nog niet heeft:
1. Instellingen
2. Webshop
3. Shopify Account aanmaken.

Dit is alvast een introductie linkje van Shopify : Shopify Helpcentrum https://help.shopify.com/nl/manual/intro-to-shopify

Eens het Shopify-account gemaakt is, kan u het koppelen met uw Optios-account. Deze koppeling zorgt er dan voor dat uw producten, stock en uw inventaris up-to-date blijven.
1. Instellingen
2. Webshop
3. Geef de naam in van uw Shopify webshop URL
4. Klik op "Verbind met Shopify"

Eens de koppeling gemaakt is, moet u in Shopify Optios vinden bij uw Apps en inloggen
Wanneer u de koppeling maakt tussen onze software en uw Shopify-account, dan zullen alle producten die als type 'Verkoop' en 'gemengd' aangeduid staan in Optios, automatisch zichtbaar zijn in uw Shopify.
Dit gaat over onderstaande gegevens:
- Naam van het product
- Verkoopprijs
- Stock-aantal
- Afbeelding

Wanneer er een product verkocht wordt vanuit de webshop, zal de stock in uw Optios-account van dat product verminderen. Als je een product offline via Optios verkoopt, zal in het stock-aantal in mindering gebracht worden en dus ook online de stock aangepast worden.

Er is via Shopify een manier moeten zijn om de producten die u niet wenst aan te bieden in de webshop te verbergen.

❗ Opgelet ❗ Deze koppeling is éénrichtingsverkeer, vanuit Optios/Esthios naar Shopify.
Dit wil zeggen, een product die u toevoegt in uw Optios-account zal automatisch op Shopify komen, maar een product die u in Shopify aanmaakt zal niet in uw Optios-account komen te staan. De stock zelf werkt uiteraard wel in omgekeerde richting. Als er dus een product wordt verkocht in uw webshop, zal de stock in uw account evenredig verlagen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

Avatar
    Christophe De Noyette

Prima! Graag hetzelfde met WooCommerce aub! Dringend!