Vakantie / afwezigheden toevoegen

Hoe moet ik in de agenda verlof toevoegen? Is er een medewerker die vertrekt op vakantie? Of iemand is gedurende een bepaalde periode afwezig of ziek? Je wil niet dat een medewerker gedurende een bepaalde periode online boekbaar is? Je kan dit ingeven per medewerker, alsook voor heel het salon uiteraard.

Afwezigheden per medewerker kan je eenvoudig instellen via:
1. Instellingen
2. Afwezigheden
3. Selecteer een medewerker
4. Klik op "add absence"

5. Geef de startdatum en startuur in, alsook einddatum en einduur van de afwezigheidsperiode

6. Kies het "type" afwezigheid (feestdag, ziekteverlof, persoonlijke verlofdag....)
7. Klik op opslaan

8. De periode van afwezigheid kan nu opgevraagd worden per medewerker

Sluiting van de zaak kan je eenvoudig instellen via:
1. Instellingen
2. Afwezigheden
3. Selecteer "algemene afwezigheden"
4. Klik op "add absence"
4. Geef de gewenste verlof periode in zoals hierboven reeds beschreven.

Feestdagen invoeren waarop de zaak gesloten is:
1. Instellingen
2. Afwezigheden
3. Selecteer "algemene afwezigheden"
4. Klik op "add holiday"

5. Add holiday = feestdagen ingeven = salon gesloten
6. Duid alle feestdagen aan wanneer de zaak gesloten is