Mijn klant krijgt geen bevestigingsmail of herinneringsmail/sms

Bent u niet zeker of uw klant een afspraak bevestiging heeft gekregen of uw klant zegt dat er geen herinneringsmail werd verzonden?

Dit kan u vanaf nu zelf controleren dankzij de communicatie tab in het klantenbestand.
In de communicatie tab kan je kiezen tussen e-mails of sms'en.
Je ziet hier nu alle e-mail/sms verkeer per afspraak.
Als u op een e-mail of sms klikt krijgt u te zien wat er precies naar uw klant werd gestuurd.

Ziet u geen e-mail/sms verkeer staan? Dit kan aan het volgende liggen:

- In de klantenfiche staat geen e-mail adres ingevuld
- In de klantenfiche staat het onderaan niet aangevinkt om e-mails/sms te ontvangen
- In uw instellingen ✄ Agenda ✄ Algemeen staat het niet aangevinkt om een bevestigingsmail te sturen naar de klant
- Staan bij uw instellingen ✄ Agenda ✄ E-mail herinneringen/sms herinnering niet geactiveerd

- Uw sms credits zijn op. Deze kan je terug aankopen via Instellingen ✄ shop