Hoe stel ik wachtwoord en rechten in?

Als manager van uw salon heeft u meestal alle rechten aangeklikt waardoor u binnenin het systeem alles kan bekijken en beheren.

In uw afwezigheid wenst u echter dat uw medewerkers enkel bepaalde handelingen kunnen maken of geen rapporten kunnen inkijken.

Je kan voor elke gebruiker eerst de de gegevens invullen en hun e-mail adres toevoegen via

Instellingen ☛ Gebruiker☛ Gegevens☛ Invullen en opslaan

Daarna kan je bepalen welke rechten je wil geven aan deze gebruiker door ze aan te vinken via

Instellingen☛ Gebruiker☛ rechten☛ aanvinken en opslaan

Als laatste ga je voor deze gebruiker een apart wachtwoord instellen zodat als deze werknemer hiermee inlogt de rechten correct weergegeven worden.
Instellingen☛ Gebruiker☛ wachtwoord☛ 2x ingeven en opslaan