Foto van een dienst of menu toevoegen

Je online menu ziet er zoveel duidelijker uit met een foto erbij.
Zowel voor diensten als in de menu's gaan we op dezelfde manier te werk
We gaan via onze instellingen naar ofwel diensten of menu's.
We kiezen de dienst waarvan we een foto willen toevoegen of wijzigen.
Achter de dienst klikken we op de 3 puntjes en daarna op het vierkant met het potlood.
We zijn nu in de dienst en bovenaan zien we dat we een foto kunnen slepen of klikken.

Je kan nu zelf een eigen foto kiezen die op je pc staat.