Gebruiker verwijderen

Het valt in een salon al eens voor dat er een medewerker vertrekt en verwijderd dient te worden. 

Dit is mogelijk vanuit onze instellingen ✄ Gebruikers
We kiezen de persoon en we klikken onderaan op verwijderen.
Het systeem gaat nu automatisch eerst checken of er geen afspraken staan op deze persoon.
Indien deze er zijn gaat Optios u vertellen waar deze staan zodat u deze kan verplaatsen. 
Zo kan u geen afspraken 'verliezen'.
Eens alle afspraken weg zijn van de persoon die u wenst te verwijderen zal dit mogelijk worden.
De gebruiker komt nu onderaan in de lijst van inactieve gebruikers terecht waar ze blijven staan. 
Het is op deze manier steeds mogelijk om iemand snel terug actief te maken. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.