Optios verbinden met de Yomani betaalterminal van Worldline

Er is een stabiele verbinding mogelijk voor uw terminal met ons kassasysteem die niet zal ontkoppelen na een internet-panne.

Uw betaalterminal dient eerst aangesloten te zijn aan de pc via een kabel.
U kan deze via de volgende link bestellen.
https://shop.be.worldline.com/nl/yomani-ecr-kabel-2m.html

Hierbij vindt u de uitleg om de terminal in te stellen:
Stop ➢ OK ➢ menu
3  ➢ 0 ➢ 9 ➢
wachtwoord is 1235789
OK
4 ➢ 2 ➢
Change
9
Change
2 ➢ 9
Change
1
STOP ➢ STOP ➢ STOP
Uw terminal zal nu herstarten en zal daarna verbonden zijn met de kassa van Optios.

Belangrijk

Vergeet niet om het vinkje "Yomani" in te schakelen op het instellingen paneel.
Het instellingen paneel verschijnt wanneer Optios geopend wordt, door te klikken op het Optios icoontje in de taakbalk onderaan.

Video handleiding