Hoe kan ik abonnementen instellen?

Met de abonnementen module in het systeem kan u een klant enerzijds binden aan u doordat deze naar u zal terugkomen voor een bepaalde dienst of menu, anderzijds wordt de klant hiervoor ook bedankt omdat het totaal bedrag van een abonnement goedkoper kan zijn dan de dienst telkens apart.

Hoe maak ik het abonnement aan?
1. Ga naar instellingen Instellingen.png
2. Kies 'Klanten'
3. Klik op 'Abonnementen'
4. Klik op aanmaken om een nieuw abonnement aan te maken
5. Duid aan of dit voor een dienst of menu is
6. Stel het aantal beurten in en aan welke prijs je het abonnement verkoopt.
7. Wil je graag een abonnement wijzigen of verwijderen, dan klik je achter het abonnement op het vierkantje met het potloodje of op het kruisje.

Hoe verkoop ik het abonnement aan een klant?
1. Open een rekening op de naam van de klant.
2. Klik op ➕ abonnement (onder de afrekening)
3. Het systeem vraagt ook of je het abonnement reeds wil gebruiken voor dit bezoek.
4. Reken het abonnement af met het correcte betaalmiddel
5. In de klantenfiche van de klant vindt u het abonnement nu terug onder de tab 'Abonnementen'

Hoe zet ik een abonnementsbeurt in een rekening van een klant?
Wanneer de klant deze dienst geboekt had, zal het systeem dit automatisch vragen wanneer u de rekening opent.
Je kan ook nog handmatig een beurt toevoegen via 🔁 abonnement rechts boven de afrekening.