Hoe kan ik een marketing campagne aanmaken?

De ideale manier om uw klanten snel op de hoogte te brengen van wat er happening is in uw salon, is via de marketing campagne.

Vanuit de campagne module kiest u of u een e-mail campagne of een sms campagne wil uitsturen.
Let op! Voor de SMS campagne zal u credits nodig hebben.
U begint door de naam van uw campagne in te geven ➢ opslaan
Nu klikt u op het vergrootglas achter de campagne naam.

We voeren nu onze klanten in waarnaar we de campagne willen sturen.
Standaard staat dit op 'alle klanten' maar u kan ook één of meerdere filters toepassen.
Hiermee kan u bv enkel naar de vrouwen sturen of zelf vrouwen die bv. een wimper extensie hebben gedaan.
Klik op filter toepassen en daarna op klanten toevoegen.
Je kan klanten terug verwijderen door op het vinkje naast klanten toevoegen te klikken of nog een klant toevoegen naar keuze.

Eens we onze klanten toegevoegd hebben, gaan we onze campagne zelf opstellen.
Je kan een foto toevoegen (Uw logo komt er reeds automatisch op)
Als onderwerp zet je de titel die je wil geven.
De tekst kan je verzorgen zoals je zelf wil.

Je kan op voorbeeld klikken om te zien hoe de campagne eruit ziet.
Voor u verstuurd, klikt u nog even op campagne controleren.
U ziet het type campagne en naar hoeveel klanten u deze zal versturen.
Wilt u nog een aanpassing maken, kan dat via vorige.
Helemaal klaar? Versturen maar!