Automatische verjaardag campagne aanmaken

Een leuke manier om je jarige klanten te verassen is met een verjaardagsmail die u automatisch verstuurd.

Via de marketing module kiest u voor de automatische campagne.
Je kan zowel een e-mail campagne als sms campagne versturen, maar voor de sms campagne heeft u sms credits nodig. Opslaan welke keuze u maakt.

De campagne staat standaard nog niet actief. Je kan deze activeren of terug deactiveren via de knop bovenaan.
Je kan gemakkelijk controleren wat de status is van de mail in het overzicht van automatische campagnes.
Een groen vinkje toont een actieve campagne, een rood kruisje betekend  dat deze inactief staat.

U maakt de campagne zoals u hem graag wil versturen en onderaan dient u aan te duiden hoeveel dagen voor of na de verjaardag de e-mail wenst uit te sturen.

Alle klanten die met een geldige e-mail/gsm nummer en van wie de geboortedatum werd ingevuld zal nu een mail ontvangen met zijn/haar verjaardag.