Hoe kan ik een automatische campagne aanmaken?

Met de automatische campagne kan je:
- een verjaardagsmail sturen naar je jarige klanten
- een mail sturen voor of na elk bezoek
- een mail sturen voor of na het eerste bezoek voor nieuwe klanten

Via de marketing module kiest u voor de automatische campagne.
Je kan zowel een e-mail campagne als sms campagne versturen, maar voor de sms campagne heeft u sms credits nodig. Opslaan welke keuze u maakt.
Kies welke campagne u wil aanmaken, verjaardag of (eerste) bezoek)

De campagne staat standaard nog niet actief. Je kan deze activeren of terug deactiveren via de knop bovenaan.
Je kan gemakkelijk controleren wat de status is van de mail in het overzicht van automatische campagnes.
Een groen vinkje toont een actieve campagne, een rood kruisje betekend  dat deze inactief staat.

U maakt de campagne zoals u hem graag wil versturen en onderaan dient u aan te duiden hoeveel dagen voor of na de verjaardag/(eerste) bezoek  de e-mail wenst uit te sturen.

Alle klanten die met een geldige e-mail/gsm nummer en van wie de geboortedatum werd ingevuld zal nu een mail ontvangen.