Hoe kan ik een nieuwe dienst aanmaken?

De beauty sector gaat razendsnel.
Er worden steeds nieuwe behandelingen toegevoegd in uw salon waarvoor u een dienst moet aanmaken.

Via onderstaande video ziet u een voorbeeld van nieuwe diensten, je kan diensten volledig naar maat van uw salon aanmaken.

Dit zijn de stappen die gevolg worden

1. Instellingen
2. Diensten
3. Open een categorie van diensten
4. Klik onderaan op nieuwe dienst aanmaken
5. Vul de naam, kies het kleur om in de agenda te tonen, tijdsduur, enz. in van de dienst
6. Druk op "Opslaan".

Je kan steeds nog wijzigingen aanbrengen door naast een dienst op de 3 puntjes te klikken en dan op het vierkantje met potloodje (wijzigen)