Hoe maak ik een factuur voor meerdere rekeningen?

Als een klant graag één factuur wil ontvangen voor meerdere bezoeken dan is dit mogelijk op de volgende manier:
1. Je gaat naar klanten Klanten.png
2. Je zoekt de klant die graag de factuur wenst te ontvangen en je gaat naar kassa historie
3. Vink aan welke rekeningen je wil combineren tot een factuur.
4. Klik op invoice selected

Je kan de gemaakte factuur nu bekijken via kassa.png en dan op facturen klikken.
Let op! Facturen aanmaken zal uw dagontvangsten wijzigen voor de datum waarop de rekening werd gemaakt.