Hoe komt het dat mijn kalender altijd volzet vertoont? (Rode bolletjes)

Als de online kalender enkel rode bolletjes weergeeft kan dit zijn vanwege de volgende redenen:

☛ Er werden geen werkuren aangemaakt de kapper.
Je kan dit checken via Instellingen - Gebruikers - persoon kiezen - Werkuren - aanmaken - Opslaan

☛ Er is geen kennis bij de kapper voor een dienst uit het menu
Je kan dit checken via Instellingen - Gebruikers - persoon kiezen - Kennis - correcte kennis aanvinken - Opslaan

☛ De dienst staat niet aangevinkt om online boekbaar te zijn of er staat geen tijdsduur in de dienst.
Je kan dit checken via Instellingen - Diensten - Categorie klikken - Dienst openen via 3 puntjes achteraan - wijzigen via vierkantje met potlood erin - Tijdsduur voor de dienst ingeven - Online boekbaar aanvinken - Opslaan

☛ Het menu is niet aangevinkt om online boekbaar te zijn.
Je kan dit checken via Instellingen - Menu's - Menu open klikken - per stap kijken via de 3 bolletjes en wijzigen via vierkantje met potlood erin - Online aanvinken - Opslaan

☛ Er staat een vakantie ingeboekt voor deze periode.
Je kan dit checken via Instellingen - Vakantie - Algemeen / persoon kiezen.

Als dit alles in orde is en u ondervindt nog steeds problemen. Laat het ons graag weten met welke dienst/menu dit specifiek voorvalt, alsook datum waarop klant dit probeert te boeken en bij welke kapper indien er een keuze is.