Hoe komt het dat klanten hun reeds gemaakte afspraken niet kunnen openen?

Het kan gebeuren dat klanten contact opnemen met de indruk dat ze plots hun eigen afspraken niet meer via de online afspraken module kunnen raadplegen. Het is echter om veiligheidsredenen dat klanten alleen maar hun eigen afspraken kunnen raadplegen met het toestel waarmee ze de online afspraak ook effectief geboekt hebben. Dat wil zeggen dat wanneer ze met de computer van het werk een online afspraak maken en nadien de afspraak willen bekijken of annuleren met hun smartphone of tablet, de knop niet meer zichtbaar zal zijn.

Reeds gemaakte afspraken zijn op 2 manieren op te roepen voor de klant:
* Op hetzelfde toestel waarop deze gemaakt werd door de online boeking module opnieuw te openen. 
Onderaan op 'open vorige afspraken' klikken. 
De klant dient nu de e-mail in te geven die gebruikt werd om de afspraak te maken. 
Gemaakte afspraken zijn nu zichtbaar en kunnen indien nodig geannuleerd worden.

* Op eender welk toestel waarop er toegang is tot de bevestigingsmail die ontvangen werd. 
Op de bevestigingsmail van de afspraak is er een knop 'Beheer boekingen'. Als de klant hierop klikt, krijgt hij terug de online boeking module te zien met onderaan 'open vorige afspraken' 
De klant dient nu de e-mail in te geven die gebruikt werd om de afspraak te maken. 
Gemaakte afspraken zijn nu zichtbaar en kunnen indien nodig geannuleerd worden.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.