Hoe kan ik de online reservatie inbouwen in mijn website?

Wanneer je reeds over een website beschikt of uw website laat ontwikkelen op maat. Dan is het interessant om de online reservatie hier ook in te bouwen. Dat kan vrij eenvoudig door uw webontwikkelaar te vragen om een knop te voorzien op uw website bv. "afspraak maken" in het hoofdmenu en deze knop te laten verwijzen naar de volgende link

http://client.optios.net/online_booking.html?/OptiosID/

Let op: Vervang het OptiosID door uw eigen klantennummer.
Je kan de link ook terugvinden op de volgende manier

1. Druk op "Instellingen"
2. Druk op "Agenda"
3. Druk op "Online afspraken"
4. Druk op "Test nu" onderaan de pagina
5. Kopieer de link in de adresbalk en stuur deze door naar uw webontwikkelaar